MASHQLARNING JISMONIY RIVOJLANISHGA TA’SIRI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2026)
Mazkur tezisda jismoniy mashqlarning inson organizmining rivojlanishiga ko‘rsatadigan ta’siri ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Jismoniy mashqlar organizmning funksional imkoniyatlarini oshirish, mushak tizimini rivojlantirish hamda umumiy jismoniy tayyorgarlikni yaxshilashda muhim ahamiyatga ega. Tadqiqot natijalari muntazam jismoniy mashqlar bilan shug‘ullanish organizmning jismoniy rivojlanish ko‘rsatkichlarini sezilarli darajada oshirishini ko‘rsatadi.