BO’LAJAK MUHANDISLARDA LOYIHALASH KONSEPSIYALARINI RIVOJLANTIRISHNING ZAMONAVIY YO’LLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Bugungi kunda sanoat va texnologiya jadal sur’atlarda rivojlanib borayotgan bir paytda, bo’lajak muhandislarning kasbiy tayyorgarligida loyihalash kompetensiyalarini shakllantirish alohida ahamiyat kasb etmoqda.