O’tkir Hoshimovning “So’qqabosh bevagina” hikoyasida makoronizmlarning turlicha ifodasi (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2024)
Ushbu maqolada O’tkir Hoshimovning “So’qqabosh bevagina” hikoyasida linvistik vositalar bo’lgan paralingvistika va makoronizmlar orqali kulgi farqlashning estetik tamoyillari ilmiy-nazariy jihatdan badiiy matnlar asosida tahlil qilingan.