(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Mazkur maqolada farzand muvaffaqiyati yoʻlida ota-onaning oʻrni va ularning qo‘llab-quvvatlashdagi ishtiroki haqida so‘z yuritiladi. Unda oilaning sog‘lom muhit yaratishdagi roli, ota-onaning motivatsiya berish va rag‘batlantirishdagi ahamiyati hamda haddan tashqari bosimning salbiy ta’siri yoritilgan. Shuningdek, adabiyotlardan olingan fikrlar asosida ota-onaning farzand yutuqlariga ta’sir qiluvchi omillar tahlil qilinadi. Ushbu maqola ota-onalarni farzand tarbiyasida faolroq ishtirok etishga va ularning muvaffaqiyatlarini qo‘llab-quvvatlashga undaydi.