(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2024)
Oqova suv tarmoqlarining hozirgi kunda atrof-muhitning ekologik holatiga katta e’tibor qaratilayotgan bir davrda mukammal ishlangan avtomatlashtirilgan tizimni ishlashni amalga oshirish hamda oqova suv tarmoqlari, uchastkalarida hisobli tezliklarini optimallashtirishdan iboratdir.