(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2024)
Ushbu maqolada Andijon viloyatining Asaka tumanidagi mavjud yo‘nalishlar tarmog‘ini qaytadan inventarizatsiyadan o‘tkazish, ustma ust tushuvchi yo‘nalishlar tarmog‘ini qaytadan ko‘rib chiqish hamda har bir yo‘nalish kesimida yo’nalishlar tarmog’ini qayta shakllantirish orqali tuman markazining ekologik muhitini yaxshilash