(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2026)
Mazkur maqolada korxonalarda raqamli liderlikni shakllantirishning nazariy asoslari hamda tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlari tadqiq etilgan. Raqamli transformatsiya sharoitida rahbarlik faoliyatining yangi shakllari, sun’iy intellekt, Big Data, bulutli texnologiyalar va raqamli platformalarning boshqaruv tizimidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, korxonalarda raqamli liderlik kompetensiyalarini rivojlantirish, innovatsion boshqaruv madaniyatini shakllantirish va biznes-jarayonlarni raqamlashtirish bo‘yicha ilmiy-amaliy takliflar ishlab chiqilgan.