(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2024)
Xalqimiz azal-azaldan boy musiqa merosiga ega bo‘lgan. Bebaho qadriyatlarimiz, boqiy merosimiz jahonni hayratga solgan mumtoz musiqa san’atimiz mavjud. Jamiyat taraqqiyotining barcha davrlarida tarbiyaning mazmunli va yo‘nalishi, umuminsoniy qadriyatlarning uyg‘unligi asosida belgilangan