(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqola ta’lim sohasida (Augmented Reality, AR) texnologiyalarining tadqiqotlari va amaliy qo‘llanilishining tizimli sharhini taqdim etadi. Mualliflar AR texnologiyalarining o‘quv jarayonidagi samaradorligini, talabalarning bilim va ko‘nikmalarini oshirishdagi rolini, shuningdek, ta’lim muhitiga integratsiyalash usullarini chuqur tahlil qiladilar. Tizimli ravishda o‘tkazilgan tahlillar AR’ning interaktivlikni kuchaytirishi, abstrakt kontseptlarni yanada tushunarli qilishga yordam berishi va o‘quvchilarning faolligini oshirishda muhim omil ekanligini ko‘rsatadi. Maqola AR texnologiyalarini ta’lim jarayoniga muvaffaqiyatli joriy etish bo‘yicha ilmiy va amaliy tavsiyalar beradi hamda ta’limdagi innovatsiyalarni rivojlantirish uchun asos yaratadi.