(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2024)
Maqolada auditorlik faoliyati sohasining normativ-xuquqiy bazasini takomillashtirlishi natijasida auditorlik xizmatlari bozorida ijobiy oʻzgarishlar, ro’y berayotgani va qo’lga kiritilgan yutuqlar natijalari haqida, shuningdek auditorlar zimmasiga quyiladigan vazifa va chora tadbirlar to’g’risida so’z yuritdik