(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Bugungi kunda sanoat va texnologiya jadal sur’atlarda rivojlanib borayotgan bir paytda, bo’lajak muhandislarning kasbiy tayyorgarligida loyihalash kompetensiyalarini shakllantirish alohida ahamiyat kasb etmoqda.