(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Mazkur maqolada kvalifikativ sintaksemalarning tabiati, ularning gap tuzilishidagi o‘rni hamda semantik-funksional xususiyatlari haqida umumiy tahlil berilgan. Shuningdek, o‘zbek va ingliz tillarida kvalifikativ sintaksemalarning ifodalanishi qiyosiy tahlil asosida yoritilgan.