(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCE SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2024)
Ushbu maqolada O’tkir Hoshimovning “So’qqabosh bevagina” hikoyasida linvistik vositalar bo’lgan paralingvistika va makoronizmlar orqali kulgi farqlashning estetik tamoyillari ilmiy-nazariy jihatdan badiiy matnlar asosida tahlil qilingan.