“O‘ZBEKISTON TURIZMINI YANADA RIVOJLANTIRISHDA IJTIMOIY TURIZMNING AHAMIYATI” (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada O‘zbekistonning turizm sohasida ijtimoiy turizmning o‘rni va dolzarbligi, mamlakatimizdagi ijtimoiy turizmning imkoniyatlari, shuningdek uni rivojlantirish ko‘plab ijtimoiy, iqtisodiy, siyosiy va ekologik faktorlar bilan bog‘liq bo‘lgan chora-tadbirlari ishlab chiqilgan.