МАКТАБ ЁШИДАГИ БОЛАЛАРНИНГ ПСИХО-ЭМОЦИОНАЛ ХУСУСИЯТЛАРИ (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Ушбу илмиймақоламактабёшидагиболаларнинг психоэмоционалхусусиятлариниўрганади. Ҳаётнингушбубосқичидаболаларнингпсихологикваҳиссийривожланишинингхусусиятларинианиқлашучункенгқамровлиадабийишларолибборилди. Мақоладаболаларнинг психоэмоционалҳолатининганиқмисоллариватавсифларикелтирилган, шунингдекуларнингтаълимжараёниучунаҳамиятитаҳлилқилинади.