Matematika-tarixda, hozirda va kelajakda (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada matematika tarixi, matematikaning hozirgi davirda rivojlanishiga hissa qo‘shgan olimlar hamda matematikaning kelajakdagi ahamiyati haqida yoritib berilgan