SOVUTISH MASHINASINING ISSIQLIK HISOBI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Absorber issiqligi quyidagi (1.10) formuladan topiladi.qa = 583,4 − 614,23 + 2,845 × (614,23 − 100,56) = 2002,75 kJkg ⁄Issiqlik balansi:Berilgan issiqlik (1.11) formula orqali aniqlanadi.∑qber = 3187,53 + 572,92 = 3760,45 kJkg ⁄Olib ketilgan issiqlik (1.12) formula orqali aniqlanadi.∑qket = 1757,7 + 2002,75 = 3760,45 kJkg ⁄Issiqlik koefitsiyenti (1.13) formula orqali aniqlanadi.