TARMOQLARARO EKRANLARNING ISHLASH XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Ushbu maqolada tarmoqlararo ekranlarning ishlash xususiyatlari va tarmoq trafiklari tahlili keltirilgan.