YIGIRISH KORXONALARI MAHSULOTLARI SIFATINI TAHLIL QILISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Maqolada hozirgi kunda yurtimizda faoliyat yuritayotgan korxonalarda yigirilganipning sifatini nazorat qilish maqsadida paxta tolasining HVI tizimida olinganko‘rsatkichlarini qo‘llash va tolalar aralashmasining muqobil tarkibini tanlashbо‘yicha tavsiyalar keltirilgan.