O‘ZBEKISTONDA YOSHLARNI “IT” SOHASIGA O‘RGATISHDAGI MUAMMOLAR VA USHBU MUAMMOLARNING HAL QILISH YO‘LLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Bu maqolada O‘zbekistonda yoshlarni IT sohasiga o‘rgatishdagi muammolarni va ushbu muammolarni hal qilish yo‘llarini muhokama qiladi. Maqolada, IT sohasining ahamiyati, O‘zbekistonda yoshlar uchun uning ahamiyati, shu sohadagi ta’lim bilan bog‘liq muammolar va ushbu muammolarni hal qilish yo‘llari ta’kidlanadi. Bu muammolarni hal qilishning ahamiyatini va O‘zbekistonning IT sohasida global bozorda raqobatbardosh bo‘lishiga yordam berishi takidlangan.