“AVTOMOBIL TRANSPORTINING ATROF MUHITGA TA’SIRINI KAMAYTIRISH YECHIMLARINING TAHLILI” (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
: Sanoat va transportdan yetkazilayotgan salbiy ta’sirini mumkin qadar kamaytirish, korxona va tashkilotlarda yirik tadbirlarni amalga oshirishga erishish va natijada atmosfera havosi sifat darajasini yaxshilashga erishish. atmosfera havosiga ifloslantiruvchi moddalar chiqarilishini 10 foizga kamaytirish( bunda 7% transportdan va 3% sanoatda); transport vositalarining 80 foizini gaz yoqilg’isi va boshqa muqobil energiyasida ishlashga o’tkazishni ta’minlash.