(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2025)
Ushbu maqolada po‘lat ko‘priklar, ularning konstruktsiyalari, afzalliklari, kamchiliklari, turlari va qo‘llanilish sohalari nazariy nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Po‘lat ko‘priklarning nazariy asoslari, materialshunoslik, mexanik xususiyatlar va eksperimentlarni o‘rganish, shuningdek, ular uchun ishlab chiqilgan konstruktiv yechimlar taqdim etiladi. Po‘lat ko‘priklarning strukturalari, korroziyaga qarshi himoya, va yong‘in xavfsizligi kabi muhim nazariy masalalar ko‘rib chiqiladi.