(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2025)
Ushbu maqolada korxonalarning moliyaviy xavf-xatarlarini boshqarishda zamonaviy integratsion yondashuvlar tahlil qilingan. Asosiy e’tibor moliyaviy risklarni aniqlash, baholash va samarali boshqarish usullariga qaratilgan. Diversifikatsiya, sug‘urta, hedjlash va texnologiyalardan foydalanish orqali risklarni minimallashtirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, korxonalarda ERP tizimlari va sun’iy intellektdan foydalanish orqali moliyaviy boshqaruvni avtomatlashtirish va optimallashtirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi. Ushbu yondashuvlar korxonalarning barqaror rivojlanishini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega.