(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Мақолада ёшлар маънавиятини шакллантириш масалалари, давлатимиз томонидан таълим-тарбия сохасида олиб борилаётган ислохатлар, ёшларнинг маънавий ахлоқий тарбияси, ёшлар онгига салбий таъсир этувчи ғоялар, мафкуравий иммунитет, ёшлар тарбиясида махалла, оила ва таълим муассасалари хамкорлиги, аждодларимиз урф-одатларидан фойдаланиш, отаона маъсулияти ҳамда бой илмий меросимиз ва ундан хар фойдаланиш масалалари ёритиб берилган