(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Мақолада маънавий-маърифий мерос, қадриятлар, илм фан тараққиёти, ёшлар маънавиятини шаклланиши, маънавий баркамолликни шакллантирувчи омиллар, фалсафий дунёқарашга асос бўлувчи қадриятлар ва танқидий фикрлаш хақидаги фикрлар айтиб ўтилган