(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Ушбу илмиймақоламактабёшидагиболаларнинг психоэмоционалхусусиятлариниўрганади. Ҳаётнингушбубосқичидаболаларнингпсихологикваҳиссийривожланишининг хусусиятларинианиқлашучункенгқамровлиадабийишларолибборилди. Мақоладаболаларнинг психоэмоционалҳолатининганиқмисоллариватавсифларикелтирилган, шунингдекуларнингтаълимжараёниучунаҳамиятитаҳлилқилинади.