(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
. Maqolada dinning insoniyat hayotidagi ahamiyati, din nimaga xizmat qilishi, diniy tashkilotlar o’rni, hamda bugungi kunda mamlakatimizda din va diniy tashkilotlar to’g’risida o’zgarishlar haqida yoritilgan.