(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
G‘o‘zaning G.barbadense L., G.hirsutum L. turlari ishtirokida olingan duragay kombinatsiyalarida qimmatli xo‘jalik belgilari va irsiylanishi hamda o‘zgaruvchanligini o‘rganish asosida seleksion ashyolar yaratishdan iborat.