(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON ANALYSIS OF MATHEMATICS AND EXACT SCIENCES, 2024)
Maqolada hozirgi kunda yurtimizda faoliyat yuritayotgan korxonalarda yigirilgan ipning sifatini nazorat qilish maqsadida paxta tolasining HVI tizimida olingan ko‘rsatkichlarini qo‘llash va tolalar aralashmasining muqobil tarkibini tanlash bо‘yicha tavsiyalar keltirilgan.