QO’QON XONLIGIDA SOLIQ VA MAJBURIYATLAR (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada, 1709-1876-yillarda O’rta Osiyoning yiruk davlatlaridan biri bo’lgan Qo’qon xonligida joriy etilgan soliq va majburiyatlar, ularning tartibi, aholining turli xil xashar majburiyatlarga jalb qilinishi masalalariga to’xtalib o’tilgan.