SKOLIOZ OʻQUVCHILARNI SOGʻLOMLASHTIRISH MASHGʻULOTLARIDA IPPOTERAPIYANING OʻRNI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu berilgan maqolada skoliz bo‘lgan bolalarni jismoniy holati hamda funksional holatini yaxshilash uchun jismoniy holatidan kelb chiqib maxsus mashqlar majmuasi tuzildi.