TIBBIY YORDAM KO‘RSATISHNING O‘ZIGA XOS YANGI TIZIMI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasida tibbiy yordam ko‘rsatishga oid islohotlar va aholiga tibbiy yordam ko‘rsatishning yangi tizimi yaratilayotganligi haqida ma’lumot berildi.