TIJORAT BANKLARINI RESURS BAZASINI OSHIRISH ORQALI ULARNI TO’LOV QOBILIYATINI OSHIRISH IMKONIYATLARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Tijorat banklari resurs bazasi nazariyasi erkin bozor iqtisodiyoti va banklararo raqobat muhiti sharoitida ular to’lov qobiliyatini ta’minlash maqsadida banklarning vakolatlari doirasida barqaror resurslarni jalb qilish va ularni samarali joylashtirishni ko’zda tutuvchi strategik yondashuv bo’lib hisoblanadi.