O‘QUVCHILARDA TARIXIY TAFFAKURNI SHAKLLANISHIDA INTERFAOL METODLAR VA GRAFIK ORGANAYZERLARNING AHAMIYATI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Mazkur maqolada bugungi kundagi o‘quvchilarda tarixiy taffakurni shakllanishida interfaol metodlar va grafik organayzerlarning ahamiyati yoritilgan bo‘lib. Shu bilan birgalikda interfaol metodlar va grafik organayzerlar, ularning xususiyatlari, tarix fanida qo‘llanilishi, yutuq va kamchiliklari tahlili haqidagi ma’lumotlar aks etgan.