RAQAMLI BANKLAR VA ULARNING RIVOJLANISHI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezis raqamli banklarning zamonaviy moliya tizimidagi o'rni, ularning rivojlanish tendensiyalari va istiqbollarini o'rganishga bag'ishlangan. Tezisda raqamli banklarning an'anaviy banklar bilan taqqoslama tahlili, ularning afzalliklari va kamchiliklari, shuningdek, moliyaviy texnologiyalarning bank sohasiga ta'siri ko'rib chiqilgan.