BANK AUDIT JARAYONLARI VA KADRLAR SALOHIYATINI OSHIRISH. (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Muvaffaqiyatli audit uchun yuqori malakali kadrlar zarur. O‘zbekiston banklarida audit jarayonlarini takomillashtirish uchun auditorlarning bilim va ko‘nikmalarini xalqaro standartlarga muvofiq oshirish, shuningdek, zamonaviy texnologiyalarni joriy etish orqali audit sifatini yanada yuqori bosqichga ko‘tarish mumkin..