HUJAYRA ORGANOIDLARI-RIBOSOMA, GOLJI APPARATI VA LIZOSOMA TUZILISHI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Hujayra organoidlari hujayra ichidagi maxsus tuzilmalar boʻlib, ularning har biri o'ziga xos funktsiyalarni bajaradi va hujayraning normal ishlashini ta'minlashda muhim rol o'ynaydi. Ushbu ishda ribosoma, Golji apparati va lizosomaning tuzilishi va funksiyalari batafsil tahlil qilinadi.