АВТОМАКТАБ ЎҚИТУВЧИ ВА ҲАЙДОВЧИ-ЙЎРИҚЧИЛАРИНИНГ КАСБИЙ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ҲАЙДОВЧИ МАДАНИЯТИНИНГ ЎРНИ. (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ушбу мақолада мамлакатимизда малакали ҳайдовчиларни тайёрлашга хукуматимиз томонидан ишлаб чиқилаётган чора тадбирлар, ҳайдовчиларга қўйиладиган талаблар, статистик хисоблаш орқали аниқланганлиги, пиёданинг хавфсизлиги,  ҳайдовчилар малакасини ошириш йўллари ва шароитлари ёритилган.