XORAZM VOHASI ARXEOLOGIK YODGORLIKLARNING O‘RGANILISH TARIXI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan Xorazm vohasi arxeologik yodgorliklarni o‘rganilishi tarixiga juda katta xissa qo‘shgan olimlar (Tolstov S.P, Gʻulomov Ya, Jdanko T. A, Manilov Yu.P, Yagodin V.N, Terenojkin A.I, Farmozov A.A.) ularning ilmiy yangiliklari va olib borgan arxeologik tadqiqotlar tarix nuqtai nazardan tahlil qilingan.