Ryaskadoshlarlarning tur tarkibi,bioekologik xususiyatlari va undan ozuqa manbai sifatida foydalanish (Xorazm viloyati misolida) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada  Xorazm viloyati sharoitida tabiiy ko`l,suv havzalari va zaxkashlarida uchraydigan ryaskadoshlar oilasiga kiruvchi o`simliklarning bioekologik xususiyatlari, tur tarkibi va ularni ozuqa manbai sifatidagi ahamiyati  haqida ma’lumotlar berilgan.