Yuksak suv o`simliklarining ekologik guruhlari,tur tarkibi va ularning ahamiyati (Xorazm viloyati sharoitida) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada  Xorazm viloyati sharoitida tabiiy ko`l,suv havzalari va zaxkashlarida uchraydigan  yuksak suv o`simliklarning ekologik guruxlari,tur tarkibi va ularni xalq xo`jaligidagi ahamiyati  haqida ma’lumotlar berilgan.