SANATKOR SPORTCHILAR: IJOD VA JISMONIY MAHORAT O'RTASIDAGI BOG'LIQLIK (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisda sanatkor sportchilarning ijodiy qobiliyatlari va jismoniy mahoratlari o'rtasidagi bog'liqlik tahlil etiladi. Sanat va sportning o'zaro aloqalari, shuningdek, bu sohalar ichida faoliyat yuritayotgan shaxslarning shaxsiy va professional rivojlanishiga ta'siri ko'rsatib beriladi. Tadqiqotning asosiy maqsadi sanatkor sportchilarni tanqidiy nuqtai nazardan o'rganish va ularning ijtimoiy ahamiyatini ta'kidlashdir.