Bola tarbiyasida ertaklarning pedagogik psixalogik xususiyatlari (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada bola tarbiyasida va uning ongi shakllanishida ertaklarining o’rni, muhimlik darajasi, ertaklarni yoshga bog’liqligi hamda ertaklarni turli ko’rinishdagi ta’sirlari bolaning xulq-atvorini salbiylikdan ijobiylikka o’girishi va bolani hayotga tayyorlashdagi eng aosiy vosita sifatida belgilanishi. Ertak orqali bolalarni Vatanga bo’lgan muhabbat tuyg’usini o’stirish haqida so’z yuritiladi.