Иқтисодиётни эркинлаштириш шароитида молиявий инвестицияларнинг ўрни ва унинг ривожланиш истиқболлари (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Мамлакатимизда мустақилликнинг дастлабки йилларидан буён амалга оширилиб келинаётган ижтимоий-иқтисодий ўзгаришларнинг бориши жамият ҳаётининг барча соҳаларидаги ислоҳотларнинг асоси-эркинлаштириш бўлиши зарурлигини мантиқан белгилаб берди