SUN'IY INTELLEKT VA ROBOTOTEXNIKA YORDAMIDA ISH JOYLARINI AVTOMATLASHTIRISH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisda  avtomatlashtirishning birinchi toifasi SI va RTni ish joylarida qo‘llashni osonlashtirish va optimallashtirishdir. SI tizimlari, misol uchun, ma'lumotlarni qurilgan maqolalar yoki qo‘shimcha yuklamalar orqali o‘rganish orqali ishga kirishi mumkin. RT esa masofaviy avtomatlashtirish va ro‘yxatga olish muammosini bartaraf etishda yordam beradi