Tashkent Perfect University (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Tashkent Perfect University — O'zbekistondagi zamonaviy ta'lim muassasalaridan biri bo'lib, talabalarga sifatli ta'lim va ko'nikmalar berishga qaratilgan. Ushbu tezisda universitetning tarixi, ta'lim tizimi, ilmiy faoliyati, xorijiy hamkorliklari va talabalar uchun yaratilgan sharoitlar to'g'risida ma'lumot beriladi. Shuningdek, universitetning jamiyatdagi o'rni va ta'lim sifatini oshirishdagi roli muhokama qilinadi.