Soliq va soliq tizimini optimallashtirish (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisda soliq va soliq tizimini optimallashtirish mavzusida asosiy tushunchalar yoritib berilgan .