Erkin Vohidov she’riyati tilida takrorlar (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu ishda Erkin Vohidov she’riyati tilidagi reduplikativ birliklarning so‘zlovchi-shoirning maqsadi, nutq vaziyati, davr, sharoit va tinglovchi-she’rxon bilan bog‘liq nutqiy-kontekstual, yashirin mano-vazifalarga ega badiiy nutq vositalari sifatida talqin qilish o‘zbek tilshunosligining kun tartibidagi dolzarb masala ekanligiga e’tibor qaratildi.