KARBAMID-FORMALDEGID ASOSIDAGI MODIFIKASIYALANGAN OLIGOMERLAR OLIShNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Qo‘llanilishi: kimyo va yog‘ochga ishlov berish korxonalarida bog‘lovchi va yog‘och kompozit materiallari ishlab chiqarishda. O‘zgaruvchan kislotali muhitda karbamid, formaldegid va modifikatsiya qiluvchi vositani birgalikda kondensatsiya qilish, so‘ngra karbamidning qo‘shimcha qismi bilan postkondensatsiya qilish, qatronni sovutish va barqarorlashtirish orqali modifikatsiyalangan karbamid-formaldegid qatronini ishlab chiqarish usulini tavsiflaydi. Bu formulaning tetrafunktsional siklik amidi modifikatsiya qiluvchi vosita sifatida ishlatilishi bilan farq qiladi.