CHET EL INNOVATSION TEXNOLOGIYALARINI PROFESSIONAL TA`LIMDA QO`LLASH (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada professional ta`lim muassasalarida chet el innovatsion texnologiyalaridan foydalanish orqali samaradorlikka erishish shartlari muhokama etiladi.